Digi World si Digi Life

Azi, pe la orele 18:00 trecute, se lanseaza fara surle si fara trambite doua posturi de televiziune. Initial as zice ca e de bun augur venirea a doua televiziuni de documentare pe piata romaneasca. De fapt ar fi bine ca romanii sa inceapa sa se uite, mai intai, la Discovery cu tot ce are si National Geographic si abia dupa aia sa ridice pretentii de posturi autohtone.

Stiu ca si rusii au niste pseudoposturi locale de documentare. Merg binisor dar la ce piata e un Rusia, ma abtin de la comentarii. De pe promoul de prezentare, facut intr-o ora de un grafician mediu, imi dau seama ca showurile or sa fie de calitate. De fapt ei au anuntat ca posturile vor fi ambele HD! Oare? Sa facem totusi o paralela intre un post HD si continut HD, ca mai stim noi pe unii care dau SD pe posturi HD.

Pana una alta…deja m-au degustat cu cele doua logouri folosite. Cel de la World zici ca e de armata, arata ca o tabla batuta. Iar cel de la Life e o copie urata de la Samsung, de unde au furat ideea de Colibri. De ce sa faci asta? Eu inteleg ca nu au bani sa lucreze cu o agentie de branding si ca au facut totul inhouse, dar frate, cand lansezi doua televiziuni si te pretinzi cel mai mare operator de cablu, am pretentii de la tine.
Le urez bafta si sper doar sa nu copieze contentul de la canalele concurente 🙂 Nu avem nevoie de dublari la programe. Aaa..si mai vedeam prin presa ca ar vrea sa isi scoata competitia din grila, ca deh acum au si cu ce se lauda. Dar vom vedea..daca chiar asa necompetitivi sunt 🙂

Categorii: Uncategorized | Lasă un comentariu

Navigare în articol

zi ceva

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.